Politie toont beeld fatbike-bestuurder die doorreed na ongeval

De politie is op zoek een bestuurder die op 31 juli op zijn fatbike is doorgereden, nadat hij een fietser op het Lorentzplein in Schiedam heeft aangereden. Het slachtoffer, een 64-jarige man uit Schiedam, liep daarbij ernstig letsel op. Na de aanrijding reed de bestuurder door in de richting van de Fransenlaan, maar er zijn beelden van gemaakt. De politie roept de man op zich te melden.

rollerbank, fatbike, © foto: politie

Het slachtoffer reed op het Lorentzplein, toen hij vanachter werd geraakt door een andere fietser, wat later een fatbike bleek te zijn. Hoewel de man ten val kwam en daarbij enkele breuken op liep, reed de bestuurder op zijn fatbike gewoon door in de richting van de Fransenlaan. Een getuige wist met een telefoon een filmpje te maken, waarop de fatbike en de bestuurder goed te zien zijn.  Het filmpje is aan dit bericht toegevoegd. 

Signalement

Het gaat om een jonge man met een getinte huid. Hij droeg witte schoenen, een turkoois gekleurd shirt en een licht grijze broek. In zijn hand had mogelijk een jas of sweater, ook turkoois van kleur, waarmee hij zwaaide. De man had een zwarte schoudertas en droeg een zwarte pet achterstevoren op zijn hoofd. Op afbeeldingen die gemaakt zijn van de video is de man duidelijk te zien. 

Melden

Melden helpt! We roepen de bestuurder op om zich te komen melden. Bent u deze persoon of weet u wie dit is? Heeft u meer informatie? Neem dan contact op via 0900-8844.

Filmopname die een getuige maakte van de fatbike-bestuurder, kort na het ongeval.

Bel met de politie

Bel 0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

Bel de Opsporingstiplijn