Verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij straatroof Frankendaelpark

Op zaterdag 21 september is een 13-jarige jongen beroofd. Het slachtoffer heeft onder dreiging van een mes zijn telefoon, pinpas en andere persoonlijke bezittingen moeten afgeven en is hierbij ook mishandeld.

Omstreeks 17.00 uur wordt in het Frankendaelpark door 4 jongens de fiets van het slachtoffer in het water gegooid. Even later wil de jongen wegfietsen met een paar vrienden en hierop wordt bij bedreigt met een mes, waarop hij onder andere zijn telefoon, pinpas en andere persoonlijke bezitting moet afgeven. Het slachtoffer is daarbij ook in zijn gezicht geslagen en in zijn buik gestompt. Collega’s komen ter plaatse en treffen kort daarna een groep jongens aan in het park die voldoen aan het signalement. Een jongen van 14 jaar is aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 
 

Heeft u iets gezien? 
De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben van deze straatroof. Was u getuige of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Misdaad Anoniem via 0800-7000.