Explosie Noremborghstraat in ’s-Hertogenbosch

De politie onderzoekt een explosie die zaterdagavond 21 september rond 23:00 uur plaatsvond bij een bedrijf aan de van Noremborghstraat in ’s-Hertogenbosch. Bij de explosie raakte gelukkig niemand gewond, maar er is wel schade aan de voorzijde van het pand ontstaan.

Team Explosieven Verkenning
Bij aankomst op de Noremborghstraat troffen we buurtbewoners die waren opgeschrikt door de knal van de explosie. Deze vond plaats bij een bedrijfspand, waar op het moment van de explosie niemand aanwezig was. De raam aan de voorzijde van het pand heeft schade opgelopen. Wat de ontploffing heeft veroorzaakt wordt door het team Explosieven Verkenning onderzocht.

Tips gevraagd
Uiteraard zijn wij direct een onderzoek gestart. Door de forensische recherche zijn bij de woning sporen veiliggesteld. Daarnaast spreken we met buurtbewoners en zijn we in het bezit gekomen van camerabeelden. We hopen dat er mensen zijn die meer weten over dit incident of ook in het bezit zijn camerabeelden. Woont u in de omgeving van de Noremborghstraat en heeft u bewakingscamera’s hangen? Kijk deze beelden dan rond het tijdstip nog eens terug. Alle informatie is welkom! Neem contact met ons op via 0900-8844 of gebruik onderstaand tipformulier. Anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000 kan natuurlijk ook.