Verdachten van handel in verdovende middelen aangehouden

De politie heeft donderdag 19 september twee mannen aangehouden in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen.

lint kraaiennest

De politie was begin dit jaar een onderzoek gestart naar de twee verdachten wegens vermoedens van de handel in drugs. Het onderzoek leidde donderdag naar de aanhouding van de mannen op de Tesselschadelaan. Agenten controleerden de mannen en stuitten op een hoeveelheid verdovende middelen, vermoedelijk harddrugs, in de auto van één van hen. De mannen werden hierna aangehouden voor het hebben van verdovende middelen en de handel daarin.

Auto in beslag genomen

De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachten zijn een 23-jarige en een 24-jarige man uit Den Haag. Zij zitten nog vast voor verder verhoor en worden maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek wordt voortgezet.

Melden drugsoverlast

 Bewoners kunnen veel last hebben van drugsgebruik en de handel in drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld vaak niet geschuwd. Van dat geweld kunnen ook onschuldige omstanders de dupe worden.

Heeft u vermoedens van drugshandel? Meld dit dan via 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u de informatie ook via Stichting M 0800 – 7000 doorgeven.