Verdachten aangehouden na schietincident

Drie verdachten uit Den Haag zijn zondagavond 1 september aangehouden nadat er op de Pluvierstraat een schot was gelost. Daarbij raakte niemand gewond. De recherche doet onderzoek en is met name op zoek naar mensen die meer weten over de aanleiding van het incident.

MDNA-afzetlint

Omstreeks 21.40 uur kwam bij de politie een melding binnen dat er op de Pluvierstraat was geschoten. Agenten hoorden van getuigen dat deze een ruzie op straat hoorden waarna een schot volgde. Het beoogde slachtoffer, een 47-jarige man uit Delft, was niet geraakt en werd naar het politiebureau gebracht om zijn verklaring op te nemen. Op basis van de omschrijving van de auto waarin de verdachten waren weggereden, werd deze enige tijd later aangetroffen. De drie inzittenden, Hagenaars van 44 en 53 en een 33-jarige Haagse, werden aangehouden.

Heeft u meer informatie?

De districtsrecherche in Scheveningen onderzoekt de zaak en sluit meer aanhoudingen niet uit. In verband met het onderzoek is het voor de recherche relevant om te weten of zich wellicht voorafgaand aan de ruzie en het schieten in de Pluvierstraat meer heeft voorgedaan tussen verdachten en slachtoffer. Heeft u zondagavond in de (nabije) omgeving van de Pluvierstraat en Duindorp iets gezien of gehoord wat met deze zaak te maken kan hebben? Of heeft u op een andere manier informatie die meer licht kan schijnen op de zaak? De districtsrecherche in Scheveningen is bereikbaar via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.