Politie pakt verdachte op voor overval in Heeswijk-Dinther

De politie hield vannacht een man uit Oss (48 jr.) aan op verdenking van betrokkenheid bij een gewapende overval op een tankstation eerder die avond in Heeswijk-Dinther. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Opgepakt do 19 9 2024

Het tankstation aan de Heeswijkse Sint Servatiusstraat werd gisteren (woensdag 18 september) overvallen door een man met een mes. De man liep rond 20.45 uur binnen, bedreigde een medewerkster met een mes en eiste geld. Hij vluchtte te voet na een greep in de kassa te hebben gedaan.

Onderzoek en aanhouding verdachte

Het onderzoek van de politie naar deze overval leidde later die nacht rond 02.00 uur tot de aanhouding van de 48-jarige Ossenaar als verdachte. Meerdere agenten herkenden de verdachte op basis van camerabeelden van het tankstation en hij werd aangehouden in zijn woonplaats. De politie heeft dus het vermoeden dat de verdachte betrokken is bij de overval in Heeswijk-Dinther, maar verder onderzoek zal dat moeten uitwijzen. De verdachte zit vast en wordt gehoord over zijn exacte rol en aandeel in deze zaak.

Wij bedanken iedereen voor het meedenken na onze eerdere oproep om uit te kijken naar de verdachte.

Impact en hulp

De medewerkster maakt het naar omstandigheden goed en is blij dat een verdachte zo snel is aangehouden voor de overval. Maar een overval blijft een ingrijpende gebeurtenis om mee te maken. Agenten zorgden dat er slachtofferhulp voor haar is geregeld. Lees hier meer over de impact die een overval kan hebben en hoe daarmee om te gaan. 

Informatie delen

Ben je  getuige geweest en/of heb je (camera)beelden van de overval, maar heb je nog niet met de politie gesproken? En wellicht heb je andere (relevante) informatie voor het onderzoeksteam? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of een van onderstaande actieknoppen.