Steekincident Zuiderpark, politie zoekt getuigen

De politie doet uitgebreid onderzoek naar een steekincident op dinsdag 22 oktober in het Zuiderpark. Hierbij raakte een 48-jarige man gewond en werd vervoerd naar een ziekenhuis. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen. 

Foto: Regio15

Rond 16.00 uur kreeg de politie een melding van een steekincident in het Zuiderpark. Agenten troffen het slachtoffer aan op een bankje aan de Marie Heinenweg in het Zuiderpark. Uit onderzoek bleek dat het slachtoffer was gestoken door een persoon waarvan nog onderzoek wordt gedaan naar zijn identiteit. Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis. 

Iets gezien of gehoord?
We komen graag in contact met getuigen van dit steekincident of met mensen die informatie hebben die van belang zijn voor het onderzoek. Was u rond 16.00 uur in het de buurt van de Marie Heinenweg in het Zuiderpark en heeft u iets gezien of gehoord? Dan komen we graag met u in contact via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Tippen kan ook via het onderstaande tipformulier.