Twee verdachten aangehouden op verdenking van drugshandel

Dinsdag 22 oktober hield de politie twee verdachten uit Loosdrecht aan. Het tweetal wordt ervan verdacht te handelen in harddrugs. Bij de zoekingen werden diverse soorten harddrugs in handelshoeveelheden aangetroffen.

MDNA-logopopmouw

Anonieme meldingen

Via Meld Misdaad Anoniem kwamen meldingen binnen over de mogelijke handel in harddrugs. De politie stelde daarop een onderzoek in. Op dinsdag 22 oktober ging de politie bij drie adressen in Loosdrecht en een in Breukelen naar binnen. Tijdens de zoekingen werden grote hoeveelheden harddrugs van verschillende soorten gevonden en in beslag genomen. Een 20-jarige man en een 22-jarige man uit Loosdrecht werden aangehouden. De twee mannen worden verdacht van de handel in harddrugs. De politie zet het onderzoek voort.

Misdaad mag niet lonen

Ook werd beslag gelegd op diverse waardevolle goederen en voertuigen waarvan we vermoeden dat deze zijn betaald met de inkomsten uit de drugshandel. Met het afpakken van crimineel verkregen vermogen raken wij samen met het OM, en ketenpartners criminelen op een plek die hen pijn doet, namelijk in de portemonnee. Door deze aanpak hebben verdachten geen profijt van hun daden en wordt duidelijk gemaakt dat misdaad niet loont. 

Anoniem melden helpt!

Een (anoniem) tip is van groot belang bij het tegengaan van drugscriminaliteit. Zie jij signalen van drugshandel? Tippen kan bij de politie via www.politie.nl of door te bellen met 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem via www.meldmisdaadanoniem.nl of door kosteloos te bellen met 0800-7000. Dit is een onafhankelijk meldpunt waar je volledig anoniem informatie kunt geven.