Getuigen gezocht: bedreiging met vuurwapen op de Gruttostraat

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een bedreiging met een vuurwapen op de Gruttostraat in Rotterdam.

Op donderdag 3 oktober om 16.13 uur speelt alles zich af. Het verkeer staat stil op de Gruttostraat te Rotterdam, omdat een zwarte Volkswagen, tegen de richting, de straat inrijdt. Achter deze verkeerssituatie staat een bestuurder van een auto, het slachtoffer in deze zaak, te wachten tot de verkeerssituatie is opgelost. Het slachtoffer kan geen kant op.

Op dat moment stopt er een zwarte Seat naast de auto van het slachtoffer. Daaruit stappen drie mannen, die zich gaan bemoeien met de verkeerssituatie. Het slachtoffer wordt uitgescholden door de bestuurder van de Seat. Ook een bestuurder van een Toyota Yaris wordt lastiggevallen door de inzittenden van de zwarte Seat.

Door één van de inzittenden van de Seat wordt vervolgens een vuurwapen uit de auto gehaald, deze stopt hij achter zijn broeksband aan de voorzijde van zijn broek. Het slachtoffer is bang dat deze man het vuurwapen daadwerkelijk gaat gebruiken en ziet dat de man met vuurwapen in zijn broeksband naar de Toyota Yaris loopt. Daar gaat de ruzie door.

Dan lopen de inzittenden terug naar de auto van het slachtoffer en wordt er nog een blikje naar de auto gegooid. De drie mannelijke inzittenden stappen weer in de zwarte Seat en zowel de zwarte Seat en de zwart Volkswagen rijden weg. Onduidelijk is of de inzittenden van deze auto’s elkaar kennen of dat het toeval is dat ze beiden wegrijden.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen. Daarbij zijn wij op zoek naar de volgende informatie:

  • Wie is de inzittende van de zwarte Volkswagen die tegen de richting inrijdt?
  • Wie is de getuige/aangever in de Toyota Yaris?
  • Wie heeft meer gezien en/of kan de politie iets vertellen over de identiteit van de man met het vuurwapen?


U kunt ons helpen
Heeft u iets gezien of andere informatie dat ons onderzoek verder kan helpen? Geef het door via de onderstaande opties.