Getuigen gezocht in onderzoek naar overleden vrouw Ravense Hout

Donderdag 30 mei werd 's middags in het park Ravense Hout in Hellevoetsluis bij de Parallelweg het lichaam van een overleden vrouw gevonden. Uit het onderzoek blijkt dat de 59-jarige vrouw uit Brielle door een misdrijf om het leven is gekomen. Diezelfde donderdag is een 20-jarige verdachte aangehouden, maar voor het onderzoek is de politie nog op zoek naar getuigen en mensen met informatie.

De politie is na het aantreffen van het lichaam meteen, samen met de Forensische Opsporing, een onderzoek gestart. Tegelijkertijd kwam er informatie dat er mogelijk iemand was weggelopen vanaf de plek waar het slachtoffer is gevonden. De politie zette meteen een zoektocht op touw, ook met de helikopter. In de omgeving is even later een 20-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden. Zijn rol wordt onderzocht.

Heeft u informatie?
Het onderzoek naar de doodsoorzaak van de persoon is in volle gang. Wat heeft zich daar precies afgespeeld? Ook onderzoeken we de rol van de aangehouden verdachte. Heeft u informatie die van belang kan zijn voor de politie en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of tip heel gemakkelijk via bijgaand formulier. Blijft u liever anoniem dan kunt u melden via 0800-7000 of op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Bel met de politie

Bel 0900-8844

Bel met de Opsporingstiplijn

Bel de Opsporingstiplijn