Politie zoekt getuigen voor het onderzoek naar de toedracht, omdat een automobilist door de gevel van een woning vloog

De politie zoekt getuigen van een ernstig ongeval op de Willem de Zwijgerlaan. Een automobilist sloeg over de kop en vloog vrijdag 17 mei even na 13 uur door de gevel van een woning.

archieffoto politielogo

De politie onderzoekt het verkeersongeval op de Willem de Zwijgerlaan en zoekt getuigen die de zwarte bedrijfswagen met witte belettering voor het incident gezien heeft. De automobilist (m) waarvan de identiteit nog niet is vastgesteld reed vrijdag rond 13u15 vermoedelijk met hoge snelheid vanaf de Kennedylaan, de Kerkhoflaan over de Julianastraat en sloeg over de kop en vloog in de Willem de Zwijgerlaan door de gevel. Hij is zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. In de woning was iemand aanwezig, maar raakte gelukkig niet gewond.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die camerabeelden hebben van de zwarte bedrijfswagen vlak voor het incident of van het incident zelf. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of contact opnemen via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of via een tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.