Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht steekincident in de tram

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - Zondagavond rond 19.00 uur raakte een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gewond na een steekincident in de tram. De tram reed toen ter hoogte van de 1e Middellandstraat. De verdachte stapte daar ook uit. De politie zoekt getuigen.

Agent met portofoon en andere communicatiemiddelen

UPDATE: in de nacht van dinsdag 14 mei op woensdag 15 mei heeft de politie een 15-jarige Rotterdammer aangehouden voor betrokkenheid bij het steekincident nadat hij zich gemeld had op een politiebureau.

Voorafgaand aan het steekincident in de tram vond er een woordenwisseling tussen het slachtoffer en verdachte plaats. Het slachtoffer is uiteindelijk aan het Mathenesserplein uitgestapt. Vanaf daar is hij naar het ziekenhuis vervoerd. De verdachte was al eerder uitgestapt, direct na het steekincident, ter hoogte van de 1e Middellandstraat.

Informatie gezocht
De verdachte droeg een oranje t-shirt, een zwarte broek en een gouden ketting. Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Dan komen wij graag in contact met u via één van de onderstaande mogelijkheden.