Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Identiteit dode in Oldenzaal bekend, geen doodsoorzaak vastgesteld

Gepubliceerd op:

Oldenzaal - Zondagmiddag 2 juni 2024 startte de politie naar aanleiding van meldingen van buurtbewoners een onderzoek in een woning aan de Berkstraat in Oldenzaal. In de woning werd een levenloos lichaam aangetroffen. De politie deed onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en naar de oorzaak van het overlijden.

embleem, logo, detail, close-up, algemeen, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

De identiteit van de dode is vastgesteld, het betrof een vrouw van 54 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. De doodsoorzaak kon door het forensisch onderzoek niet vastgesteld worden. Hierdoor kan de vraag of er sprake is van een misdrijf op dit moment niet beantwoord worden. Het onderzoek hiernaar gaat verder.

Vlak na de start van het onderzoek op zondag werd bij de woning een man aangehouden, die zich niet aan de aanwijzingen van de politie hield. Later is deze man ook aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van de vrouw. Op dit moment is er onvoldoende aanleiding om de man langer vast te houden. Hij wordt daarom in vrijheid gesteld, maar blijft vooralsnog wel verdachte.

 

2024252836 RV