Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Twee verdachten aangehouden na steekincident ‘s-Hertogenbosch

Laatst gewijzigd op:

's-Hertogenbosch - Een 51-jarige man uit ‘s-Hertogenbosch is gewond geraakt bij een steekincident op de Lorentzstraat. De politie hield een 62-jarige vrouw en een 15-jarige jongen uit ’s-Hertogenbosch als verdachten aan. De recherche onderzoekt het incident.

Handboeien op politieauto

Steekincident

Op donderdagavond 27 juni rond 22.20 uur kwam er een melding binnen van een steekincident. Agenten gingen naar de Lorentzstraat in Den Bosch en troffen het slachtoffer buiten op straat aan. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De twee verdachten zijn meteen aangehouden en zitten vast.

Er is nog veel onduidelijk over hoe dit kon gebeuren. De recherche doet onderzoek en zal de betrokkenen zo snel mogelijk horen om meer duidelijkheid te krijgen. Verder is er sporenonderzoek gedaan op de locaties van het incident. 

Getuigen

Het onderzoek is in volle gang en alle informatie is welkom. Heb je iets gezien of heb je camerabeelden van de omgeving? Meld het bij ons zodat we die informatie mee kunnen nemen in het onderzoek. Je kunt bellen met het nummer 0900-8844 of via onderstaande tipformulier. Blijf je liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.