Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Verdachte beroving steekt slachtoffer in supermarkt Wibautstraat

Gepubliceerd op:

Amsterdam - Vrijdagmiddag, 28 juni 2024, vindt er een beroving plaats in een supermarkt aan de Wibautstraat in Amsterdam. Het slachtoffer wordt hierbij gestoken waarna de verdachte op vlucht slaat met de tas van het slachtoffer. De recherche zoekt getuigen.

Rond 14.30 uur krijgt de politie een melding van een vechtpartij in de supermarkt. Kort daarna rent een verdachte weg met de tas van het slachtoffer. Het slachtoffer blijkt te zijn gestoken. Agenten treffen het slachtoffer vervolgens aan en verlenen eerste hulp. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Signalement verdachte:
- Man,
- Donker getint,
- Groene pet,
- Goudkleurig horloge op rechterarm.
- Donkerkleurige broek met witte band op been
- zwart jack met grijs/witte band over armen
- Donkere schoenen met witte zool,

Omschrijving tas:
-Explicit tas,
-Zwart van kleur met kruizen op de banden.

Forensische Opsporing (FO) en de recherche doen onderzoek in deze zaak.

Getuigenoproep 
De recherche komt graag in contact met getuigen. Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden. Zie onderstaande knoppen. 

BVH 2024151570