Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

Onderzoek naar schietincident Oliemuldersweg in Groningen

Gepubliceerd op:

Groningen - De politie doet onderzoek naar een schietincident dat op woensdagavond 19 juni plaatsvond aan de Oliemuldersweg in Groningen. Daarbij raakte een minderjarige jongen uit Groningen gewond. We hebben het slachtoffer aangehouden als verdachte en onderzoeken zijn rol in het incident. We houden er rekening mee dat er meer personen betrokken zijn geweest bij het incident.

De melding van het schietincident kwam rond 22:25 uur bij de politie binnen. Ter plaatse troffen we het slachtoffer aan. Hij is daar behandeld aan zijn verwondingen. Daarna is hij aangehouden als verdachte. Hij zit vast en wordt verhoord. We sluiten meerdere aanhoudingen niet uit.

We zijn direct na het incident begonnen met een sporenonderzoek. Ook hebben we met meerdere getuigen gesproken en camerabeelden bekeken. Het is nog niet bekend wat de toedracht van het schietincident is geweest.

Heeft u tips?
Heeft u nog niet met ons gesproken maar heeft u wel informatie die van belang is voor het onderzoek? Neem contact met ons op via 0900-8844. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.