Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844

32-jarige man zwaargewond na schietincident Wolphaertsbocht

Laatst gewijzigd op:

Rotterdam - De politie doet onderzoek naar een schietincident, waarbij een 32-jarige man uit Den Haag zwaargewond is geraakt. Het gaat om een incident in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03:05 uur, aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam. De politie is op zoek naar de dader(s).

Rond 03:05 uur gaat het mis. Buiten op straat wordt een 32-jarige man neergeschoten. Het slachtoffer wordt gereanimeerd, en is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar wat er precies aan het incident vooraf is gegaan.

UPDATE
In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 juni heeft de politie een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in een woning in Rotterdam Oost.
De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het schietincident. Of hij daadwerkelijk de schutter is, wordt ook nog onderzocht. Het slachtoffer van het schietincident is zondag in het ziekenhuis overleden.

Tips?
Bent u getuige geweest van dit incident? Of heeft u andere tips of informatie die het onderzoek kan helpen? Neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.