Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Politie onderzoekt overlijden vrouw (28) Dumasstraat Rotterdam

Na een melding kwamen hulpverleners rond 02.00 uur in een woning aan de Dumasstraat bij een persoon die gereanimeerd moest worden. Lange tijd probeerden zij de vrouw te redden, maar dat mocht helaas niet baten. De 28-jarige vrouw overleed in de woning. Omdat er verdachte omstandigheden zijn startte direct een onderzoek. Een 35-jarige Rotterdammer is aangehouden.

Ambulance

De verdachte werd door een goede samenwerking met agenten van LX (deel van de voormalige landelijke eenheid) en de eenheid Oost-Nederland uiteindelijk aangehouden op een afrit bij Oldenzaal. Zijn rol en betrokkenheid wordt onderzocht. 

UPDATE: De doodsoorzaak van de vrouw is nog niet bekend, maar een misdrijf wordt niet uitgesloten. Het slachtoffer en de verdachte zijn bekenden van elkaar in de relationele sfeer. In de woning was er een minderjarig kind aanwezig.

Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek naar wat daar precies gebeurd is en wie daarbij betrokken is? Of heeft u beelden uit de omgeving van de Dumasstraat van deze nacht? Laat het ons weten.