Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht van explosie bij woning

Wij zoeken getuigen van een explosie bij een woning aan de Groote Wielenlaan in Rosmalen vannacht.

Rond 0.30 uur schrokken de bewoners van een harde knal bij hun voordeur. Al snel bleek dat er in de hal van de woning een explosie was geweest. Daarop werd de politie gealarmeerd. Uit een eerste onderzoek blijkt dat er vermoedelijk zwaar vuurwerk door de brievenbus is gegooid. De schade aan de voordeur en de hal van de woning was aanzienlijk.

Op het moment van de explosie waren vier personen in de woning aanwezig. De 39-jarige bewoner, zijn 36-jarige vrouw en zijn dochter en zoon. Niemand raakte gewond.

Onderzoek
Door de politie is vervolgens direct een onderzoek opgestart naar de exacte toedracht en de aanleiding van dit incident. De technische recherche heeft een sporen onderzoek verricht, er is met eerste getuigen gesproken en ook wordt bekeken of er mogelijk camerabeelden zijn die ons kunnen helpen.

Getuigen

Mogelijk zijn er ook nog andere mensen die iets gezien hebben of iets weten dat met dit incident te maken heeft. Als dat zo is dan vragen we hen om contact met ons op te nemen. Dat kan via onderstaande mogelijkheden.