Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man mishandeld op festival, verdachten aangehouden

Zondagavond 21 juli heeft is er een 29-jarige man mishandeld in Zuiderpark. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft twee personen aangehouden voor de mishandeling. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar het incident.

lint kraaiennest

In het Zuiderpark was zondagavond een festival gaande. Op het festivalterrein ontstond omstreeks 21.30 uur een ruzie tussen een groep mannen, hierbij werd een 29-jarige man uit Wales mishandeld. Bij deze mishandeling waren twee mannen van 28 en 29 jaar betrokken. De beveiliging van het festival heeft de twee personen de toegang tot het terrein ontboden en ging met de twee verdachten naar buiten.

Beveiliging

Nadat de vechtpartij plaats vond, zijn de twee verdachten richting de uitgang geleid door de beveiligers. Er ontstond een worsteling en hierbij zijn uiteindelijk de drie beveiligers door de twee verdachten mishandeld. Een van de beveiligers liep hierbij lichte verwondingen op. De politie heeft de twee verdachten aangehouden en overgebracht naar het bureau.