Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Man aangehouden na inbraak bij Dierenambulance

De politie heeft vanmiddag een 45-jarige Rotterdammer aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een inbraak die is gepleegd bij een bedrijfspand van de Dierenambulance aan de Industrieweg. Er is een onderzoek gestart.

Agent met portofoon en andere communicatiemiddelen

Omstreeks 09.00 uur zondagochtend 21 juli kregen wij een melding dat er een inbraak zou zijn gepleegd bij de Dierenambulance. De medewerker vertelde de agenten dat er meerdere spullen waren weggenomen. Er is meteen een onderzoek gestart.

Kluisje
Rond het middaguur namen medewerkers weer contact met ons op, omdat zij in het water bij de Gantelhaven één van de kluisjes zagen drijven die mogelijk bij de inbraak is weggenomen. Inmiddels was het duidelijk dat er ook een dierenambulancevoertuig was weggenomen.

Aanhouding
Terwijl de agenten druk bezig zijn het kluisje uit het water te halen, wordt op het Heemraadsplein in Rotterdam een 45-jarige man aangehouden. De man had een opvallend jasje aan waardoor oplettende burgers hem konden aanwijzen als de bestuurder van het gestolen voertuig. De politie kwam het voertuig op het spoor doordat deze is uitgerust met een GPS-systeem.