Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Recherche zoekt getuigen aanrijding Kinkerstraat

In de nacht van donderdag op vrijdag 1 september heeft er op de Kinkerstraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser. De fietser is hierbij zwaargewond geraakt en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Opsporing Team Verkeer (OTV) is op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Detailopname surveillancewagen

De aanrijding vond omstreeks 03.00 uur plaats op de kruising van de Kinkerstraat met de Nicolaas Beetstraat. Bij het ongeval waren, een 26-jarige automobilist en een 24-jarige fietser betrokken. De fietser raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Opsporing Team Verkeer is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Getuigenoproep

Om het incident duidelijk in beeld te krijgen, is het onderzoeksteam op zoek naar getuigen en/of eventuele camerabeelden van het ongeval, bijvoorbeeld van dashcams in voertuigen. Ook als u andere informatie heeft, en u heeft nog niet met de politie gesproken, dan hoort het team graag van u via de onderstaande mogelijkheden met de vermelding van het proces-verbaalnummer 2023197576.