Bij spoed: 112
Geen spoed: 0900-8844

Getuigen gezocht gewapende overval juwelenbezorger Diemen

De politie is een groot onderzoek gestart naar de gewapende overval op een juwelenbezorger in Diemen dinsdagochtend 19 december. Meerdere verdachten zijn met onbekende buit voortvluchtig. De politie is dringend op zoek naar getuigen.

Rond 11.30 uur krijgt de politie een melding van een overval. Een juwelenbezorger zou op de Diemerhof zijn klemgereden waarbij vervolgens meerdere gewapende personen de bezorger onder dreiging van vuurwapens zijn bestelbus moest afstaan. Vervolgens zijn de daders op de vlucht geslagen. Op de Daalwijkdreef zijn de overvallers mogelijk overgestapt. Van de daders ontbreekt ieder spoor, op dit moment wordt onderzocht of er goederen uit de bus zijn weggenomen en zo ja, welke. 

Getuigen gezocht

Een vermoeden is dat er meerdere vluchtauto’s zijn gebruikt door de overvallers. Mogelijk stonden deze auto’s geparkeerd op de Dubbelinkdreef en de Bergwijkdreef. Is u iets afwijkends opgevallen de afgelopen tijd? Of heeft u mogelijk beelden en/of iets anders gezien rondom de overval? Deel je informatie dan alsjeblieft met het onderzoeksteam. Dit kan cruciale informatie opleveren om de daders van deze gewapende overval op te sporen. 
 

Bel met de politie

Bel 0900-8844

Bel met Team Criminele Inlichtingen

Bel Team Criminele Inlichtingen