Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
hummelo +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Plantsoenstraat - Doetinchem

    Vrijdagavond 6 september vond er rond 22.00 uur een overval plaats bij een pizzeria aan de Plantsoenstraat in Doetinchem. De verdachten zijn na de overval gevlucht. De politie doet onderzoek en is op zoek naar deze verdachten. Was je daar rond die tijd en heb je iets gehoord, gezien of beschik je over beeldmateriaal? Dan komen we graag in contact.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Tijdens de overval werden personeelsleden bedreigd. In ieder geval twee verdachten gingen er na de overval rennend vandoor in de richting van de Dr. Huber Noodtplaats. De mannen droegen tijdens de overval een grijs/donkerblauw regenpak en gezichtsbedekking.

    Heb jij meer informatie?
    We zijn op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het incident. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom. Woon je in de omgeving van de Plantsoenstraat en heb je iets gezien of gehoord rond 22.00 uur? Of heb je andere informatie over deze overval? Dan spreken we je graag!

    Contact
    Geef je tip door via het tipformulier of bel 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening