Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
gouda +5.0km
    Verander locatie

    Openlijke geweldpleging - Zeugstraat - Gouda

    Op zondagochtend 9 juni is een 23-jarige man zwaargewond geraakt in de Zeugstraat in Gouda nadat hij ernstig belaagd werd door vier onbekende mannen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    In een cafĂ© aan de Zeugstraat liep het slachtoffer tegen iemand aan wat leidde tot een opstootje. De mannen zijn toen uit elkaar gehaald door de beveiliging. Eenmaal buiten werd het slachtoffer door vier mannen geschopt en geslagen. Hij kwam op de grond terecht en ook op dat moment werd er hard op hem ingetrapt, ook op zijn hoofd. Uiteindelijk schoppen zijn belagers het slachtoffer buiten bewustzijn. Ze laten hem liggen en gaan weg. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht en daar behandeld aan zijn verwondingen. Hij heeft veel geluk gehad dat hij er geen blijvend letsel aan over heeft gehouden. In de uitzending worden er beelden getoond van de verdachten. 

     

    Vragen

    Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9645044.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening