Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
    Verander locatie

    Beschieting woning - Lissabonplantsoen - Haarlem

    Woensdag 4 september 2024, rond 03.35 uur, kreeg de politie melding dat een woning aan het Lissabonplantsoen in Haarlem beschoten was. Momenteel voert de politie een (buurt) onderzoek uit en is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Meerdere getuigen hebben verklaard schoten te hebben gehoord. Ook werd in het raam van de woning meerdere gaten waargenomen, vermoedelijk veroorzaakt door patronen. Ook in de woning zijn beschadigingen waargenomen. Daarnaast heeft de politie in de omgeving meerdere hulzen aangetroffen.

    Bij de beschieting van de woning is gelukkig niemand gewond geraakt, wel zijn de bewoners erg geschrokken.

    De politie roept getuigen op om zich te melden. Indien u de politie nog niet heeft gesproken en iets heeft waargenomen tussen 03.15 uur en 03.45 uur, of als u iets verdachts heeft gezien voorafgaand aan of na de beschieting aan het Lissabonplantsoen, wordt u vriendelijk verzocht direct contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via het onderstaande tipformulier, onder vermelding van zaaknummer 2024196004. Anonieme meldingen zijn ook mogelijk via telefoonnummer 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening