Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Almere +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Botplein - Almere

    Een winkel aan het Botplein in Almere Stad is woensdagavond 25 september overvallen. Er werden diverse spullen buit gemaakt. Heeft u iets gezien of camerabeelden? Deel deze dan.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond half acht kwam een man met een bivakmuts de winkel binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een mogelijk vuurwapen. De man vluchtte enige tijd later de winkel weer uit in de richting van de Gondelstraat. Hij maakte spullen buit.

    De man had een bivakmuts over zijn hoofd, is rond de twintig jaar oud, ongeveer 1.70 m, heeft een donkere huid en mogelijk zwart haar dat hij in een knotje droeg. Hij droeg een zwarte jas van The North Face, zwarte kleding en Nike-schoenen.

    Iets gezien?
    De politie is direct een onderzoek gestart. Wij zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u iets gezien in de omgeving van de winkel aan het Botplein of heeft u camerabeelden waarop de man te zien is voor of na de overval, dat speken wij graag met u. Neem contact met ons op via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

    Vragen

    Weet jij wie de overvaller is?

    Heeft u camerabeelden?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening