Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Utrech +5.0km
    Verander locatie

    Mishandeling met steen - Moskeeplein - Utrecht

    Een jongeman loopt op zondag 7 juli, na de EK wedstrijd Turkije-Nederland net na middernacht, met zijn vrienden naar huis. Uit het niets wordt hij belaagd door verdachten waarbij het slachtoffer hard werd geraakt met een baksteen. Wie is de gooier?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het 21-jarige slachtoffer liep met de drie vrienden uit de richting van de Daalse tunnel op weg in de richting van het Moskeeplein in Utrecht. De jongen zag een groepje van 4 tot 5 personen staan, die een fles op de grond kapot gooiden. Dat trok de aandacht van het slachtoffer, maar hij liep vervolgens door omdat zijn vrienden al iets verder waren gelopen.

    Het slachtoffer droeg een vlag van Turkije om zich en de verdachte vroeg of het slachtoffer Turk was waarop hij ja antwoordde. Niet veel later maakte een verdachte, die een soort van baksteen vasthad, een gooiende bewegen richting het slachtoffer. De jongen schrok hiervan, maar na de schijnbeweging van de verdachte, werd daadwerkelijk de baksteen gegooid en werd de rug van het slachtoffer hard geraakt. Daarna werd de baksteen door een ander persoon opgepakt, werden er meerdere schijnbewegingen gemaakt om te gooien maar wordt er uiteindelijk niet gegooid.

    De verdachte die daadwerkelijk gooide en het slachtoffer hard raakte, staat goed op beeld. Wij komen graag achter de identiteit van hen. Weet u meer of stond jij bij deze groep en weet jij wie de verdachten zijn? Tip dan anoniem en gratis via meldmisdaadanoniem.nl of bel gratis naar 0800-6070. Tippen kan ook via 0800-6070.

    Vragen

    Wie herkent de man van de beelden?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=8aJd3emzJ8c

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening