Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Utrech +5.0km
    Verander locatie

    Bedreiging – Agavedreef – Utrecht

    Afgelopen vrijdag 13 september ontvingen collega’s een melding over kogelinslagen in een gevel van een woning aan de Agavedreef in de Utrechtse wijk Overvecht. De recherche startte een onderzoek en maakte van de omgeving een plaats delict. Wie weet meer? Tip anoniem.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Als agenten ter plaatse komen, zien zij kogelinslagen in de gevel en ruit van de woning. Agenten voeren onderzoek uit waarna ook een huls op straat wordt gevonden. Gelukkig raakten er niemand gewond.

    Onderzoek naar toedracht
    Direct werd van de omgeving een plaats delict gemaakt en werd er onderzoek gedaan door rechercheurs. Op dit moment gaat de recherche ervanuit dat mogelijk vrijdag 13 september op de woning geschoten is. De recherche kan hulp van getuigen, dan wel anonieme getuigen, goed gebruiken voor het onderzoek.

    Informatie? Deel die anoniem
    Woont u in de buurt, heeft u iets gehoord of is u de afgelopen tijd iets vreemds opgevallen? Meld dit dan! Dit kan het onderzoek helpen. Tip uw informatie eventueel anoniem, door online hier te klikken of gratis te bellen naar 0800-7000. Tippen kan ook via 0800-6070 (gratis). Heeft u beelden? Dan kunt u die versturen via het tipformulier op deze pagina.

    Vragen

    Wie heeft meer informatie?

    Heeft u (camera)beelden? Deel die dan met de politie.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=mSlvl8yDKfE

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening