Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Nijmegen +10.0km
    Verander locatie

    Poging brandstichting politiebureau – Stieltjesstraat - Nijmegen

    Bij het politiebureau aan de Stieltjesstraat in Nijmegen heeft zaterdag 21 september een persoon gegooid met drie flessen met brandbare vloeistof. Er is gelukkig geen brand of schade ontstaan. Heb je iets gezien? Neem contact op via 0900-8844.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Zaterdag 21 september rond 01.00 uur kregen we melding van een poging brandstichting bij het politiebureau in Nijmegen. Een persoon zou daar drie flessen met brandbare vloeistof hebben gegooid richting het politiebureau. Gelukkig is er geen brand of schade ontstaan.

    We zijn op zoek naar een verdachte. Het gaat om een man die donkere kleding droeg. Verschillende automobilisten en fietsers reden op dat moment langs het politiebureau. Was jij op deze locatie tussen 00.00 en 01.00 uur? Dan spreken we je graag. Ook als je camera- of dashcambeelden hebt, verzoeken we je om contact op te nemen. Jouw informatie kan het onderzoek verder helpen.

    Geef je tip door via het tipformulier of bel 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    2024443181 SG

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening