Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Arnhem +25.0km
    Verander locatie

    Diefstal uit bedrijf – Edeseweg – Harskamp

    Aan de Edeseweg in Harskamp werd ingebroken in een apotheek en een drogisterij. De inbrekers namen een grote partij parfums mee. Herken je hen? Laat het ons dan weten!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De inbrekers verschaften zich de toegang tot de apotheek en de naast gelegen drogist. Uit de apotheek stalen ze niets; ze hadden het voorzien op het schap met parfums in de drogist. Twee big bags werden tot de rand toe gevuld met doosjes parfum van merken als Lancôme, Hugo Boss en Tommy Hilfiger. Met hun volle tassen renden ze de winkel uit. De waarde van de buit bedroeg meer dan tienduizend euro.

    De verdachten zijn moeilijk herkenbaar. Denk je (een van) hen toch te herkennen, bijvoorbeeld aan postuur of manier van bewegen? Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=vEXrxuSLbY4

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening