Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Steenenkamer +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal – Boxbergerweg – Deventer

    Aan de Boxbergerweg in Deventer is bij een afspraak via een online verkoopplatform een foto-/filmcamera gestolen. Herken jij de verdachte? Neem dan contact met ons op!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het slachtoffer had de camera te koop gezet op een verkoopplatform op een social medium. Het ging om een camera en een lens met een totale waarde van ruim 7.000 euro. Er meldde zich een geïnteresseerde, wat op een gegeven moment leidde tot een afspraak. Omdat de verkoper zelf in het buitenland verbleef, handelde een familielid de verkoop af in diens winkel. Op het afgesproken tijdstip arriveerden twee jongemannen op fatbikes. Eén van hen liep naar binnen. Om te vragen waar de oplader lag, legde het familielid via Facetime contact met de verkoper, die vervolgens aanwijzingen gaf. Terwijl het familielid de oplader ophaalde, greep de jongeman de camera en de lens en rende hij de winkel uit. Beide jongemannen fietsten snel weg.

    Over de camera

    De camera is van het merk Sony (type Ilse-7sm3) en heeft het serienummer S013795415K. De camera is ook voorzien van het nummer 3795415.

    De lens is ook van het merk Sony (type Fe 24-70mm Gm II F/2.8) en heeft het serienummer P-32860040-5.

    Vragen

    • Herken jij de jongeman?
    • Heb jij de camera en/of lens te koop aangeboden zien worden?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=E4QFxcHF7-8

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening