Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Bellinistraat, 2901KA Capelle aan den IJssel +5.0km
    Verander locatie

    Overval - Schopenhauerweg - Rotterdam

    Op donderdagmiddag 19 september is rond 16:16 uur een winkel overvallen aan de Schopenhauerweg in Rotterdam-Lombardijen. De overvallers hebben gedreigd met een vuurwapen en contant geld meegenomen.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De drie overvallers kwamen aangereden vanaf de Ogiersingel op twee scooters zonder kappen en kentekenplaten. Ze lieten de scooters draaiend voor de deur van de winkel staan tijdens de overval. Na de overval zijn ze, in een nog onbekende richting, weggereden. De overvallers droegen alle drie een zwarte jas en een helm. Ook droegen ze opvallende handschoenen. Vooral het harde geluid van de scooters was opvallend.

    Het rechercheteam is met spoed op zoek naar camerabeelden en wil graag aan de bewoners in de omgeving van de Schopenhauerweg (Lombardijen, Vreewijk, IJsselmonde en Beverwaard) vragen om de camerasystemen te raadplegen. Wellicht zijn de verdachten die middag wel langs uw woning/pand gereden en heeft u de verdachten op beeld. Alle informatie en tips over de overvallers, hun scooters, kleding en helmen zijn welkom.
     

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening