Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Sterksel +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal telefoon - Postelstraat - Someren

    De getoonde man wordt verdacht van diefstal van een telefoon. Weet je wie deze man is of herken jij jezelf op de beelden? Meldt je dan bij ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    De man heeft zich niet bij ons gemeld, daardoor worden nu de beelden herkenbaar geplaatst. Kent u de man? Tip ons dan!

    Omschrijving

    Op woensdag 17 april 2024, omstreeks 17.50 uur, stond het slachtoffer bij de zelfscankassa om producten af te rekenen. Het slachtoffer legde even zijn telefoon neer op de zelfscankassa en vergat dan even later om zijn telefoon mee te nemen na het afrekenen.

    De man die wij hier tonen, rekende even later zijn boodschappen af bij hetzelfde afrekenpunt. De man zag de telefoon liggen van het slachtoffer, keek even goed om zich heen of niemand oplette en stopte vervolgens de achtergelaten telefoon in zijn jaszak. De man verliet de supermarkt met de telefoon van het slachtoffer.

    De getoonde verdachte wordt eerst geblurd getoond. De verdachte heeft een week de tijd om zichzelf te melden en te voorkomen dat herkenbare beelden worden gedeeld. Herken jij jezelf op de beelden? Meld je dan bij ons.

    Weet u wie deze man is of heeft u andere informatie wat ons verder kan helpen in het onderzoek? Laat het ons dan weten. U kunt uw tip kwijt bij het tipformulier op deze pagina of door te bellen naar de opsporingstiplijn via 0800-6070. Wilt u liever uw tip anoniem bij ons kwijt? Ook dan kan door te bellen naar 0800-7000.

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening