Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
utrecht +5.0km
    Verander locatie

    Explosie – Winthontlaan - Utrecht

    In Utrecht heeft een explosie plaatsgevonden bij een bedrijfspand aan de Winthontlaan in de nacht van maandag op dinsdag 21 mei rond 04.00 uur. Twee auto’s zijn na de explosie snel weggereden. Heb jij iets gezien of gehoord? Of heb je camerabeelden? Meld dit dan.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 03:50 uur was een harde knal te horen. Toen agenten aankwamen zagen zijn dat de schuifdeur van het pand was vernield en het hek was doorgeknipt. Getuigen meldden dat zij twee auto’s snel zagen wegrijden. Er is nog gezocht naar de auto’s maar die zijn helaas niet meer aangetroffen.
    Op beelden is te zien dat er twee auto’s aankomen rijden. Vier mannen stappen uit. Een van hen plaatst vervolgens iets op de roldeuren. Snel daarop volgt een explosie. De mannen rennen daarna het pand in en laden dozen in de twee auto’s. Even later rijden ze hard weg en gaan via de Mauritslaan de A12 op.

    Alle informatie helpt!
    De eigenaar van het pand geeft aan geen idee te hebben wie het op zijn zaak gemunt heeft. Heb jij iets gezien? Of weet je misschien wel meer over wie er achter de explosie zou kunnen zitten? Misschien heb je wel camerabeelden? Alle informatie helpt. Geef je tips door via het onderstaande tipformulier of bel 0900-8844. Anoniem melden kan ook via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

    Vragen

    Heb jij iets gezien? Of weet je misschien wel meer over wie er achter de explosie zou kunnen zitten? Misschien heb je wel camerabeelden?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening