Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
utrecht +25.0km
    Verander locatie

    Explosie - Leeuwenstraat - Hilversum

    Op maandagavond 20 mei gaat er rond 21:40 uur een explosief af bij een bedrijfspand aan de Leeuwenstraat in Hilversum. Een man zet een tas bij de gevel, waarna er even later een enorme knal te horen is. Heb jij iets gezien? Of heb je meer informatie die je nog niet met de politie hebt gedeeld. Misschien heb je wel camerabeelden? Meld dit dan!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Update

    Heb jij iets gezien? Of weet je misschien wel meer over wie er achter de explosie zou kunnen zitten? Misschien heb je wel camerabeelden?

    Omschrijving

    Aan de Leeuwenstraat zijn rond 21:40 uur twee knallen te horen. Op camerabeelden is te zien hoe een in het zwart geklede man met een rugtas op zijn rug, een blauwe plastic tas tegen de gevel zet en zich daarna uit de voeten maakt. Net daarvoor is te zien hoe de verdachte nog met een jongeman staat te praten op de kruising van de Groest en de Leeuwenstraat. Als hij dan bij het pand aan de Leeuwenstraat aankomt, loopt hij nog wat heen en weer. Hij blijft dan even wachten. Er komt dan nog een man op een bezorgfiets naar hem toe, die ook een gesprek met hem voert. De bezorger vertrekt dan en de man zet de tas tegen de gevel. Enkele seconden later knalt de tas uit elkaar. Kort daarna is nog een tweede knal te horen. De verdachte vlucht in de richting van de Zuiderweg.

    Alle informatie helpt!
    De eigenaar van het pand geeft aan geen idee te hebben wie het op zijn zaak gemunt heeft. Heb jij iets gezien? Of weet je misschien wel meer over wie er achter de explosie zou kunnen zitten? Misschien heb je wel camerabeelden? Alle informatie helpt. Geef je tips door via het onderstaande tipformulier of bel 0900-8844. Anoniem melden kan ook via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800-7000.

    Vragen

    Heb jij iets gezien? Of weet je misschien wel meer over wie er achter de explosie zou kunnen zitten? Misschien heb je wel camerabeelden?

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening