Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Epe, Epe, Gelderland +25.0km
    Verander locatie

    Snelkraak – Diezerstraat – Zwolle

    Aan de Diezerstraat in Zwolle stalen vijf verdachten een aantal devices uit een elektronicazaak. Heb jij informatie over deze personen? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Vier verdachten kwamen ‘s nachts aan bij de winkel. Ze trapten de glazen pui kapot en duwden het hekwerk daarachter naar boven. Terwijl ze de winkel in renden, kwam een vijfde verdachte aan rijden in een Fiat500, die kort daarvoor gestolen was. De mannen reden enkele minuten later weg met de buit.

    De buit bestond uit negen devices, waaronder notebooks en tablets. Veel kunnen de daders er niet mee: het gaat om demoproducten die beveiligd zijn en niet gebruikt kunnen worden. Wel blijft de winkel achter met een flinke schadepost van duizenden euro’s.

    De Fiat500 werd die nacht tussen 00.45 en 01.00 uur achtergelaten op de vluchtstrook van de A50 richting Apeldoorn (tussen Zwolle en Heerde). Hoe en waarheen de daders vanaf de A50 zijn gevlucht, is niet bekend.

    Vragen

    • Weet jij wie deze verdachten zijn? Herken je (een van) hen misschien wel aan de kleding of manier van bewegen? Bekijk ook de bewegende beelden in de video elders op deze pagina.
    • Heb jij informatie opgevangen over deze snelkraak?
    • Reed jij in de nacht van maandag 15 op dinsdag 16 april tussen 00.45 en 01.00 uur over de A50 richting Apeldoorn?
      • Heb je (tussen Zwolle en Heerde) de Fiat500 gezien?
      • Heb je dashcambeelden waarop de auto en/of verdachten te zien zijn?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Blp3kz8UXk0

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening