Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
rotterdam +5.0km
    Verander locatie

    Explosie - Sint-Andriesstraat - Rotterdam

    De bewoners van een woning aan de Sint-Andriesstraat werden in de nacht van zondag 5 op maandag 6 mei opgeschrikt door een harde knal. Er bleek een explosie te hebben plaatsgevonden die voor flink wat ravage zorgde. Er is een verdachte weggevlucht. Wie is deze verdachte?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Maandag 6 mei om tien voor half twee ‘s nachts kregen de bewoners aan de Sint-Andriesstraat de schrik van hun leven door een explosie bij hun woning. Deze explosie richtte niet alleen heel veel schade aan bij de woning in kwestie, maar bij wel tien woningen in totaal. De schade aan deze woningen was dusdanig dat meerdere bewoners de nacht ergens anders moesten doorbrengen. Gelukkig raakte er niemand gewond. Er is gezien dat een verdachte te voet wegvluchtte na het incident. De verdachte is vermoedelijk vanaf de Sint-Andriestraat via het Oleanderplein, over het Salviahof, via de Lavendelstraat, de Stokroosstraat, de Ericastraat, de Hyacinstraat richting de Lange Hilleweg waarna hij uit beeld verdween.

    Het is de tweede keer dat de woning die het doelwit was, is getroffen door een explosie. De politie doet onderzoek, ook naar de achtergronden en het mogelijke motief. Er is door politie buurt- en sporenonderzoek gedaan en beschikbare camerabeelden verzameld. Deze tonen we in de hoop dat er iemand is die de verdachte herkend. Ook als u andere informatie heeft over het incident dan is deze van harte welkom. Mogelijk weten mensen iets over de mogelijke aanleiding of hebben mensen iets gezien of is er wat opgevallen. Ook als u beelden heeft die u nog niet heeft gedeeld, deurbel- of andere camerabeelden, zijn deze zeer welkom.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Hl7mFE2r0jo

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening