Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Heerlen, Nederland +25.0km
    Verander locatie

    Brandstichting – Brouwersweg – Maastricht

    Op de Brouwersweg in Maastricht trof de brandweer in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni vijf brandende voertuigen aan. De politie komt graag in contact met mogelijke getuigen van deze brandstichting. Weet je meer? Help het onderzoeksteam.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Even na 03:15 uur krijgt de brandweer in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juni een melding dat er voertuigen in brand staan op de Brouwersweg. Dit blijken bij aankomst 5 voertuigen te zijn die achter elkaar geparkeerd staan. Omdat er vermoeden is van brandstichting wordt de politie ingeschakeld. Uit het eerste onderzoek door onder meer Forensische Opsporing blijkt er inderdaad sprake te zijn van brandstichting.

    Mogelijke getuigen worden gezocht en gesproken. Daarnaast worden er ook uitgekeken naar camerabeelden en zijn de aangiftes van de autobezitters opgenomen. Het onderzoeksteam is dringend op zoek naar mensen die mogelijk meer kunnen vertellen over deze brandstichting danwel de persoon of personen die ervoor verantwoordelijk zijn.

    Heb je informatie die mogelijk van belang kan zijn voor het onderzoek? Zag je verdachte bewegingen op of rondom de Brouwersweg in Maastricht die nacht? Deel mogelijke informatie via 0800-6070 (opsporingstiplijn), via onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Beschik je over beelden op of rondom de Brouwersweg in het tijdsspanne van 03:00 tot 03:30 uur die zaterdag- 15 op zondagnacht 16 juni? Upload deze beelden dan via politie.nl/upload.

     

     

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening