Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
crooswijk +5.0km
    Verander locatie

    Overval -Oranjeboomstraat - Rotterdam

    Dinsdag 30 april 2024 is rond 22.00 uur een snackbar overvallen door een man met een mes. De dader is er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De eigenaar van de snackbar en zijn vrouw en dochter die tijdens de overval ook in de winkel waren, kwamen met de schrik vrij.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De 49-jarige eigenaar was die bewuste avond even voor 22.00 uur samen met zijn vrouw en dochter de zaak aan het afsluiten. De deur was nog niet afgesloten terwijl de man, zijn vrouw en dochter aan het opruimen en afronden waren. Opeens kwam er een man met een mes de snackbar binnen. De overvaller zwaaide met het mes richting de eigenaar en dwong hem zo naar achteren te lopen. De overvaller eiste dat de eigenaar geld uit de kassa zou pakken en aan hem zou geven. Een moment van pure angst voor de man, vrouw en dochter. Gelukkig raakten zij bij de overval niet gewond, maar de inhoud van de kassa, de opbrengst van hun harde werken is hen afgenomen en ze hebben uiteraard de schrik goed te pakken. 
     
    Gelukkig zijn er beelden van de snackbar. Daarop is de volledig in het zwart geklede overvaller te zien. 

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=51j9P2c8HDY

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening