Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
amsterdam +5.0km
    Verander locatie

    Openlijke geweldpleging Slatuinenweg - Amsterdam

    Een hersenschudding en een gebroken tand. Dat is wat het slachtoffer overhoudt na een mishandeling op 31 mei in de omgeving van de Baarsjesweg. Van deze mishandelingen hebben we beelden. Herken jij de verdachten?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op de late avond van 31 mei 2024 om 23:20 uur, fietst een groep vrienden over de Baarsjesweg. Eén van hen, het latere het slachtoffer, raakt een passerend busje. Daarbij klapt de zijspiegel in. Het slachtoffer besluit door te fietsen, maar hoort vervolgens geschreeuw. Hij kijkt achterom en ziet een groep van vier jongens op hem af rennen. Het slachtoffer wordt direct hard geslagen op zijn hoofd en valt daarbij op de grond. Terwijl hij daar ligt wordt hij meerdere malen geschopt en geslagen op zijn hoofd. 

    Ondertussen worden ook zijn vrienden belaagd door de groep. Eén van de vrienden had een opvallend verkleedpak aan en ook hij wordt geslagen. Als omstanders de groep te hulp schieten, rennen de verdachten weg.

    De politie is op zoek naar deze vier mannen. Herkent u deze personen op de beelden? Neem dan contact met ons op via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Bent u direct getuige van zo’n mishandeling bel dan met 112.

    Zaaknummer: 2024128234

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening