Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
zaanstad +25.0km
    Verander locatie

    Schietincident - West - Hoorn

    Woensdag 19 juni vond er een schietincident plaats aan de West in Hoorn. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie heeft een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt verder onderzocht. Heeft u beelden uit de omgeving van de West of meer informatie? Bel met de politie via 0800-6070.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Rond 21.30 uur kreeg de politie melding van een schietincident aan de West. Ter plaatse hebben meerdere getuigen verklaard een schot te hebben gehoord. Ook werden tijdens het onderzoek meerdere hulzen aangetroffen. Mogelijk is een conflict de aanleiding geweest. De 53-jarige man is aangemerkt als verdachte en aangehouden. Hij zit nog vast en zijn rol wordt verder onderzocht.

    De politie verricht verder onderzoek naar het incident en heeft ter plaatse al meerdere getuigen gesproken. Heeft u informatie en de politie nog niet gesproken over dit incident, neem dan contact op via 0800-6070. Dat kan ook anoniem, bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden in de buurt van de West tussen 21.00 uur en 21.30 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer: 2024132814.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening