Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
utrecht +25.0km
    Verander locatie

    Diefstal - Gijsbrecht van Amstelstraat - Hilversum

    Een man en vrouw stelen voor meer dan €2000 aan parfum op 30 maart in Hilversum. Ze zijn vastgelegd door bewakingsbeeld. Wie herkent dit duo?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Die zaterdagmiddag lopen een man en vrouw een parfumerie binnen aan de Gijsbrecht van Amstelstraat. Ze ruiken aan wat geuren en als ze dan het idee hebben dat ze niet in de gaten worden gehouden, worden de geuren ingeladen. Ze weten in minder dan tien minuten voor meer dan € 450,00 te stelen. Nadat ze de geuren in een vermoedelijk geprepareerde tas van de vrouw hebben ingeladen, verlaten ze de winkel. Helaas blijft het niet alleen hierbij, want ze zijn onderweg naar een tweede parfumerie.

    Rond 15:14u lopen de man en vrouw een filiaal binnen gelegen in de Hilvertshof. Hier doen ze hetzelfde trucje en laden ze voor meer dan € 1.600,00 aan geuren in de tas van de vrouw.

    We zijn er benieuwd wie deze man en vrouw zijn. Heeft u informatie? Deel die dan gratis via 0800-6070 of helemaal anoniem via MeldMisdaadAnoniem.nl of door te bellen naar 0800-7000 (gratis).

    Vragen

    Wie herkent de verdachten van de beelden?

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening