Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
utrecht +25.0km
    Verander locatie

    Overval woning - Massijslaan - Bilthoven

    De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval op een woning aan de Massijslaan in Bilthoven. Wie heeft zaterdag 15 juni rond 17.00 uur iets vreemds gezien rondom deze straat? Laat het ons weten en bel met 0900-8844.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Die zaterdagmiddag kreeg de politie een melding dat in een woning aan genoemde straat een 31-jarge man was overvallen en beroofd van enkele persoonlijke eigendommen. Het slachtoffer verklaarde dat hij in de woning was en door drie mannen werd bedreigd en gesommeerd om zijn persoonlijke eigendommen af te geven. Hierna verlieten de drie mannen rustig de woning. Het is niet bekend in welke richting zij zijn vertrokken. Van de mannen is een beperkt signalement bekend. Het gaat om drie mannelijke personen die over het algemeen donkere (zwarte kleding) droegen. Een van hen had een volle baard.

    Heeft u informatie over deze zaak? Heeft u het drietal rond 17.00 uur in de Massijslaan zien lopen? Laat het ons weten en bel 0900-8844 of bel met Misdaad Anoniem 0800-700 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.

     

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening