Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
drechterland +5.0km
    Verander locatie

    Onderzoek dood Ryan al Najjar – Knardijk - Lelystad

    Op 28 mei werd in een water aan de Knardijk in Lelystad het lichaam van de 18-jarige Ryan al Najjar uit Joure gevonden. Ze bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Gebleken is dat de vrouw in de avond van maandag 27 mei naar Lelystad is gebracht. De politie zoekt getuigen en beelden.

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat Ryan al Najjar in de dagen voorafgaand aan 28 mei in Rotterdam heeft verbleven en dat ze in een donkerkleurige Saab stationwagen naar Lelystad is gebracht. In deze auto zaten naast het slachtoffer meerdere personen. Ook is duidelijk geworden dat de auto over de Oostvaardersdijk N701 heeft gereden en uitkijkpunt De Kuifeend heeft gepasseerd. 
    De politie komt graag in contact met mensen die de Saab op de bewuste maandagavond 27 mei 22.00 uur en 28 mei 02.00 uur in de omgeving Oostvaardersdijk- Knardijk - Buizerdweg hebben gezien. Ook beelden van de betreffende auto en de inzittenden zijn welkom.

    Hechtenis verlengd
    In het onderzoek naar de dood van Ryan al Najjar hield de politie op 3 juni in Joure twee verdachten aan. Zij worden verdacht van moord in vereniging. Het gaat om een 22-jarige man uit Joure en een 24-jarige man uit Leeuwarden. Hun voorlopige hechtenis is onlangs met 90 dagen verlengd. De politie zet het onderzoek voort.

    Deel uw informatie    
    Heeft u iets gezien, heeft u camerabeelden of andere informatie die ons meer kan vertellen? Neem dan contact met de politie Midden-Nederland op via 0900-8844 en vraag naar TGO Rank of deel uw informatie via onderstaand tipformulier (hier kunnen ook camerabeelden worden geüpload).
     

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening