Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
ermelo +25.0km
    Verander locatie

    Overleden vrouw aangetroffen - Knardijk - Lelystad

    In Lelystad werd dinsdagochtend 28 mei in het water aan de Knardijk het lichaam aangetroffen van de 18-jarige Ryan al Najjar. De vrouw was door een misdrijf om het leven gekomen. Op 3 juni zijn in Joure twee verdachten aangehouden. Met de aanhoudingen is het onderzoek van de politie nog niet klaar. Het slachtoffer is op 22 mei voor het laatst in Joure gezien en de politie onderzoekt wat er in de tussentijd met de vrouw is gebeurd, waar ze is geweest en met wie ze bijvoorbeeld contact heeft gehad. Weet jij meer? Meld het nu!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Op 3 juni zijn in Joure twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw. Het gaat om een 22-jarige man uit Joure en een een 24-jarige man uit Leeuwarden. Beide mannen zitten in volledige beperkingen, wat betekent dat politie en het Openbaar Ministerie geen nadere informatie mogen verstrekken en beide verdachten alleen contact mogen hebben met hun advocaat.

    Getuigen gezocht
    Met de aanhoudingen is het onderzoek van de politie nog niet klaar. Het slachtoffer is op 22 mei voor het laatst in Joure gezien en de politie onderzoekt wat er in de tussentijd met de vrouw is gebeurd, waar ze is geweest en met wie ze bijvoorbeeld contact heeft gehad. Bent u kort voor het aantreffen van het lichaam in de buurt geweest van de Knardijk en is u iets verdachts opgevallen? Ook die informatie is welkom bij de politie.

    Deel uw informatie met de politie, anoniem of TCI
    Informatie kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 doorgegeven worden. Ook kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 informatie worden verstrekt. Ook via het Team Criminele Inlichtingen (TCI) kan via het nummer 088 - 661 77 34 contact gezocht worden. 

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening