Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Maartensdijk +5.0km
    Verander locatie

    Diefstal loods - Gageldijk - Maarssen

    Tussen vrijdag 23 en zaterdag 24 februari hebben drie verdachten voor meer dan €21.000 aan kinderkleding weggenomen, uit een loods in Maarssen. Ze staan op beeld. Wie zijn deze dieven?

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Het is vrijdag 23 februari als de eigenaren rond 14:30u hun loods aan de Galgeldijk in Maarssen verlaten. De loods betrof een opslag van (kinder)kleding. Als de eigenaren de volgende dag rond 11:10u worden gebeld dat mogelijk bij hen is ingebroken, rijden zij naar de loods toe.

    Als ze zijn aangekomen zien ze meteen dat overal glas op de grond ligt en dat er was ingebroken. In totaal hebben drie verdachten voor ruim €21.000 aan kleding weten mee te nemen. Ze staan goed op beeld, dus we komen graag te weten wie ze zijn.

    Herken jij iemand? Tip het dan gratis en anoniem via 0800-6070. Of tip anoniem én gratis via 0800-7000 of online door hier te klikken.

    Vragen

    Wie herkent de verdachten?

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=5SZD7WZdxDQ

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening