Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
ermelo +25.0km
    Verander locatie

    Dodelijk ongeval – Karperweg – Lelystad

    Op zondagmiddag 2 juni is tijdens een motortreffen op de Karperweg in Lelystad een ongeval geweest tussen twee motoren. Een van de twee bestuurder is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden. Heb jij het ongeluk gezien of heb je informatie over deze straatrace? Bel (anoniem) de politie. 

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    Een van de bestuurders, een 18-jarige man uit Maarssen, is aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis. De politie doet nu onderzoek naar hoe het ongeval kon gebeuren en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of die meer weten. Deze motortreffen trok veel aandacht van mensen die kwamen kijken. Zij hebben het ongeval misschien wel gezien of gefilmd en kunnen helpen bij het politieonderzoek.

    Help mee met het politieonderzoek

    Was jij ook bij dit treffen en heb je iets gezien en/of gehoord? Misschien heb je camerabeelden of andere informatie die kan helpen bij het politieonderzoek. Neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen met telefoonnummer 0900-8844. Anoniem je informatie aan ons doorgeven, kan ook. Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening