Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
utrecht +25.0km
    Verander locatie

    Woninginbraken – Achterweg – Beusichem

    In Beusichem brak een man in één nacht in bij vijf woningen. Herken jij hem? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De man brak in aan de Burgemeester van Everdingenstraat, de Achterweg, de Burgemeester de Bruynstraat, het Einde van de Oranjestraat. Het ging om eengezinswoningen, waarvan de bewoners op dat moment niet thuis waren.

    • In de woning aan de Everdingenstraat doorzocht de man vrijwel alle vertrekken, waar hij kasten en lades overhoophaalde. Hij stal enkele gouden en zilveren sieraden. Ook de trouwring van de overleden echtgenoot van de bewoonster; deze ring heeft voor haar een grote emotionele waarde.
    • Aan de Achterweg doorzocht de inbreker in een huis (vooral) de bovenverdieping. De bewoners troffen er een ravage aan: de inbreker had de inhoud van de kasten eruit getrokken en op de grond gegooid. Er ontbreken onder meer een groot aantal sieraden, zonnebrillen, tassen van Louis Vuitton en een tafelaansteker van zestig jaar oud.
    • Vervolgens brak de man in bij een huis aan de Burgemeester de Bruynstraat. Ook in dit huis trok hij meerdere vertrekken lades en kasten open, maar het lijkt erop dat hij niets wegnam. 
    • De bewoonster van een huis aan het Einde lag op het moment van de inbraak in het ziekenhuis; haar kinderen ontdekten de inbraak. Er was contant geld, een tas en een horloge gestolen.
    • Tot slot brak de man in bij een woning aan de Oranjestraat. Ook hier doorzocht de verdachte veel kasten en lades.

    Signalement

    De verdachte heeft een lichte of licht getinte huidskleur en donker kort haar. Hij droeg blauwe jeans, witte sneakers (met reflecterende delen), oranje handschoenen en een donkere jas.

    Vragen

    • In de video onderaan deze pagina vind je bewegende beelden van de man. Denk jij hem te herkennen?
    • Woon je in de omgeving van de Achterweg, Bruynstraat of Oranjestraat en heb je camerabeelden (van de nacht van 13 op 14 februari 2024) waar deze man op te zien is?

    Neem dan contact met ons op!

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=e3M_nQHSiCM

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening