Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
wierden +5.0km
    Verander locatie

    Woninginbraak – De Fazant – Almelo

    Aan De Fazant in Almelo braken drie mannen in bij een woning. Weet jij wie deze mannen zijn? Tip ons!

    Heeft u een tip over deze zaak?

    Laat het ons weten via het tipformulier.

    Omschrijving

    De inbraak begon met een voorverkenning door een van de verdachten, die enkele keren langs de woning liep. Vervolgens klopte hij op de voordeur. Er was alleen een meisje van 12 jaar oud thuis. Zij was boven en zag de man voor het huis staan. Ze deed niet open, maar ging wel even naar beneden om de voor- en achterdeur op de knip te doen. Een uur later hoorde ze op de begane grond allerlei geluiden. Ze wilde gaan kijken wat er aan de hand was en stond op de trap opeens oog in oog met één van de inbrekers. De man ging er snel vandoor en zijn handlangers ook. Het meisje bleef geschrokken achter en heeft nachtenlang niet goed kunnen slapen.

    De inbrekers hadden de poort en achterdeur opengebroken om binnen te komen. Ze hebben uiteindelijk niets gestolen.

    Denk jij (een van) de mannen te herkennen? Neem dan contact met ons op! Bekijk ook de bewegende beelden onderaan deze pagina.

    Contact

    Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

    Video

    Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=EAj-nglazNk

    Afbeeldingen

    Locatie

    Kaartbediening
    Zoombediening